mockupcoachen30

Coachen 3.0


"In de afgelopen 10 jaar heb ik me bijna dagelijks met ACT bezig gehouden, zowel voor mezelf als voor mijn coachees en cursisten en toch heb ik mijn inzicht in ACT weer verder verdiept door dit boek samen met mijn gewaardeerde collega Sergio van de Pluijm te schrijven. Hopelijk ben je na het lezen van dit boek  (nog meer) geïnspireerd om ACT te gaan gebruiken, zowel voor jezelf als je coachees. Ik wens je daarbij veel mildheid en speelsheid toe!”

Jaantje Thiadens, auteur Coachen 3.0

“Wat een fijn boek om te lezen: een goed begin om met ACT aan de slag te gaan.”

Dr. Jacqueline A-Tjak, klinisch psychologe en peer reviewed ACT-trainer

“Sergio en Jaantje schreven een pracht van een boek. Wat had ik graag een boek als dit gehad toen ik jaren terug de eerste stappen zette op het ACT-pad.”

Monique Samsen, psycholoog, auteur en oprichter ACT4kids

Dit zijn de eerste zeven zinnen uit het boek:

Stel je eens voor dat er twee magische pillen zouden bestaan: eentje die ervoor zorgt dat je werkelijk gaat doen waar je van droomt en eentje die je helpt om te gaan met alle moeilijkheden die je onderweg op je levenspad tegenkomt. En stel nu dat deze pillen niet alleen echt werken, maar dat ze bovendien géén bijwerkingen kennen… Zou je overwegen om de pillen in te nemen? En aangezien jij een coachende professional bent: zou je ze aan je coachees willen geven?

Geloof het of niet: Acceptance and Commitment Therapy (ACT) biedt je precies die twee ‘pillen’ aan. De ene pil heet ‘commitment’ en de andere heet ‘acceptatie’. Alleen zijn het geen pillen, maar vaardigheden. Vaardigheden die ieder mens gewoon kan leren!

Bekijk hier de eerste 51 pagina's van het boek.

Boek Coachen 3.0

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

mock 00053

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Boek 'Coachen 3.0' (incl. verzendkosten) - 27.50 EUR
0.00 EUR Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Mijn naam is Jaantje Thiadens, ik ben Acceptance&Commmitment coach- en trainer en ZKM-consultant,  vrolijk, down to earth, creatief, enthousiast, aandachtig, praktisch en ik wil graag met mijn persoonlijke aanpak een meerwaarde zijn voor anderen. Daarom heb ik tien jaar geleden mijn eigen praktijk Bureau Jaan  geopend, sinds 2 jaar gevestigd in den Ilp, een prachtige buitenplek onder de rook van Amsterdam. 

 LEES MEER